EFEMIA TRÆNINGSPROP

Trænings-inkontinens er desværre en realitet for mange. Med Efemia træningsprop opnår du igen friheden til at dyrke din sport. Efemia er for blæren, hvad sports BH’en er for barmen. 

Jeg har kun brugt Efemia 4 gang da jeg næsten lige har købt den og kun bruger den når jeg løbetræner. Den har været super nem at sætte op og tage ud og jeg mærker den slet ikke. Den virker 100% for mig

Ulla
Træningsprop Efemia

HVORFOR BRUGE EFEMIA TRÆNINGSPROP VED SPORT

Det er bækkenbundens opgave at modstå presset fra de overliggende organer. Når vi hopper, løber, bøjer og løfter vil muskler og organer i varierende grad presse ind mod blæren og tarmen. Et øget pres fra siderne og oppe fra forplante sig det er ned ad til.

Presset fra siderne og ovenfra har ingen betydning, så længe bækkenbunden er tilsvarende stærk til at lave et modtryk nede fra.

Vi er ikke alle født ens, men ens for alle er at livsbetingelserne ændre sig med tiden. Alderen tynger, østrogenet svinder og de dårlige vaner får tiltagene grad tag i os. Et af mange steder vi kan mærke forandringerne er i bækkenbunden.

Bækkenbunden er ikke så hurtig til at lukke af som før og den lukker ikke af i samme grad som tidligere.

Bruger du Efemia træningsprop, vil den understøtte bækkenbundens funktion til at holde urinrøret tæt. Ved bevægelsen vil Efemia blive skubbet ind mod urinrøret og dermed aflaste bækkenbunden.

Efemia er testet til at være brugbar under sport. Efemia træningsprop er designet til at modstå et ekstra intra abdominalt press, altså det øgede pres som opstår, når musklerne i maveregionen bliver klemt sammen fx. under fysisk aktivitet. Find her mere information om studierne.

EFEMIA TRÆNINGSPROP ANBEFALING

Det er første gang jeg prøver et sådan hjælpemiddel. Efter to graviditeter og fødsler har jeg problemer, trods stærke bækkenbundsmuskler, med at lække når jeg løber.

Især når jeg løber intervaller og presser mig selv så meget jeg kan, er det et problem, det opstod efter første graviditet. Efter 1,5 år med bækkenbundstræning lykkedes det mig at få nogenlunde styr på det, nu er den gal igen. Det er 7 mdr siden jeg fødte mit andet barn. 

Jeg har trænet bækkenbund lige siden fødslen og kan alt også crossfit, men ikke løbe stærkt. 

Jeg er så glad for at bruge Efemia! Jeg kan nu løbe stærkt igen. Det er som om jeg nu kan spænde bækkenbundsmusklerne når jeg har den oppe. Bare så dejligt 🙂 

Jeg har ingen problemer med at sætte den op, den er super nem. 

Jeg har stadig meget fokus på bækkenbundstræning. 

Johanne

Kære props&pearls

Hermed som lovet lidt feedback på efemia str. 2

Efter at have løbet nogle ture kan jeg rundt regnet sige at jeg er meget glad for virkningen. Det er dog enormt vigtigt at man er opmærksom på at den placeres rigtigt, og det har altså intet med hanken at gøre, som ellers var en instruktion, jeg fik med.

Da alle skeder er forskellige, er det essentielle at man arbejder med at få proppen til at danne et tryk på urinrøret indefra. Jeg har både oplevet at proppen gled længere op under løbeturen, men også at den blev skubbet ud. Det tror jeg også kan afhænge af ens cyklus. Begge dele resulterede i læk, så min rutine er at sætte den op, og presse den frem mod urinrøret, så ligger den faktisk fast medmindre jeg bevæger maven (ved udstræk eller anden bøjning kan den blive presset ud, og knibeøvelser kan få den længere op)

Hvis jeg havde købt alle tre størrelser kunne jeg selvfølgelig give en grundigere feedback, men det er min fornemmelse at den lille str. ville være for lille og ikke kunne lægge nok pres på urinrøret, og at den store ville have tendens til at glide længere op ved løb. 

Tak for Jeres fine butik 🙂

Eva

KØB EFEMIA ↗

Startpakke til 1. gangsbruger. Enkelt pak til flergangs bruger.

TILFREDSGARANTI ↗

Tilbud lige nu. Returret på produktpris indenfor 21 dage.

FAQ ↗

Korte svar til alle dine spørgsmål. Spørg os, hvis du mangler svar på spørgsmål.