FAQ EFEMIA

FAQ Efemia

Har du brug for her og nu at få et hurtigts svar på dine spørgsmål så brug vores FAQ Efemia.

Er der bivirkninger ved Efemia?

Hvis du har tørre slimhinder kan Efemia forårsage friktion mod slimhinden og det kan føles ubehageligt. Prøv at benytte lidt lip-oil eller glidecreme.

Kan jeg får tilskud til Efemia?

Hvis din inkontinens kan kategoriseres, som en varig lidelse, er der flere kommuner som bevilliger Efemia på lige vilkår som bleer. Se her hvilke kommuner.

Hvordan virker Efemia?

Efemia vaginalprop er designet til at reducere urinlækage under anstrengelse. Produktet understøtter midten af ​​urinrøret gennem skedevæggen. Efemia presser ind på urinrøret, der hvor det naturligt bøjes, når der opstår en belastning. Presset ind på urinrøret sker, når trykket i maven stiger fx ved brug af mavemuskler.

Hvor lang er Efemias anvendelse

Du kan anvende Efemia i 16 timer i træk, så skal dit væv have hvile. Du kan bruge Efemia lige så mange dage, du har brug for i de 3 måneder som er produktets levetid.

Hvordan skal Efemia placeres?

Efemia placeres i skeden. Du skal måske bruge lidt tid på at få skiverne til at sidde korrekt, så de rammer urinrøret. Det vigtigste er, at skiverne sidder over bækkenbunden og presser frem. Læs mere i guiden.

Har jeg brug for Efemia?

Det er svært at sige. 70% har effekt at bækkenbundstræning uagtet alder. Så der er ingen grund til ikke at træne bækkenbund. Det sagt skader Efemia ikke din bækkenbundstræning. Kan du holde motivationen i gang med bækkenbundstræning, så hjælper Efemia dig med at holde tør indtil musklerne er stærke nok, og er du blandt de 30%, som ikke har effekt af bækkenbundstræning ja så har du fundet en livs ven i Efemia.

Kan gravide bruge Efemia?

Efemia er ikke testet på gravide, så derfor kan vi ikke anbefale, at du anvender Efemia, når du er gravid.

Hvilken størrelse skal jeg bruge?

Du kan enten gå til en behandler og få hjælp med fitting, eller du kan købe et startsæt af 3 størrelser og prøve dig frem. Start med den mindste størrelse, hvis den er for lille eller føles ubehagelig, så går du op i størrelse. Behold de 2 overskydende Efemia fra startsættet, det kan være at du gennem din cyklus har glæde af 2 størrelser.

Jeg har glemt at rengøre Efemia?

Som udgangspunkt skal du altid vaske Efemia for at undgå bakterier. Det sagt, så er skeden fantastisk til at rense sig selv.

Hvilket glidemiddel kan bruges?

Brugsvejledningen anbefaler vandbaseret glidemiddel. Silikonebaseret glidecreme er ikke anvendeligt. Vi har erfaring her med at Lip-Oil fungerer rigtig godt som glidemiddel uden at lave for meget glid.

Kan Efemia anvendes ved urge?

Nej urge inkontinens og stress inkontinens er forskellige typer inkontinens. Efemia er kun testet for stress inkontinens. Stress inkontinens kan du også finde omtalt som træningsinkontinens.

Kan Efemia bruges ved menstruation?

Ja det kan den, men Efemia stopper ikke menstruationsblødning, den virker kun på inkontinens. Efemia kan tage farve at blodet.

Kan Efemia benyttes ved motion

Ja, du kan bruge Efemia ved træning og motion. Der er lavet undersøgelser af effekten af brug af Efemia under motion.

Hvorfor er Efemia blevet gullig

Efemia vil med tiden kunne blive gullig tone. Det er ikke unormalt.

Jeg har prolaps, kan jeg bruge Efemia?

Som udgangspunkt nej. Efemia vil blive skubbet ud hvis din prolaps kommer ned og skubber på Efemia.

Hvorfor skal Efemia udskiftes?

Efemia anbefales udskiftet hver 3 måned, fordi selvom det er lavet af et meget slidstærkt materiale så vil det være omgivet af både det sure miljø i skeden, rens og glidemidler.

MANGLENDE FAQ EFEMIA SPØRGSMÅL?

Mangler du svar i FAQ Efemia rækken så skriv endelig til os på info@propsandpearls.com Du må gerne i emne skrive FAQ Efemia.

KØB EFEMIA ↗

Startpakke til 1. gangsbruger. Enkelt pak til flergangs bruger.

TILFREDSGARANTI ↗

Tilbud lige nu. Returret på produktpris indenfor 21 dage.

FAQ ↗

Korte svar til alle dine spørgsmål. Spørg os, hvis du mangler svar på spørgsmål.