RETURPOLITIK

Ønsker du returnering eller tilbagebetaling af Efemia

 Returpolitik for produktet Efemia.

TILBUD LIGE:

PRØVEGARNTI FOR FØRSTEGANGSKØBERE BETYDER AT DU 21 DAGE EFTER AFSENDELSE AF EFEMIASTARTPAKKE KAN FÅ DINE PENGE RETUR FOR PRODUKTET. FRAGT ER IKKE INKLUDERET. LÆS NÆRMERE I BUNDEN AF DENNE SIDE.

I betragtning af at Efemia er et produkt af intime karakter, er vi alene i stand til at acceptere tilbagelevering eller tilbyde tilbagebetaling under følgende generelle omstændigheder:

  • Fremstillingsfejl: Hvis et produkt ankommer beskadiget eller defekt, erstatter vi det uden beregning – kontakt os her inden for 14 dage for assistance.
  • Uåbnede og ubrugte produkter: Hvis du ønsker at levere et uåbnet og ubrugt Efemia produkt tilbage, skal du kontakte os her inden for 14 dage efter modtagelsen, og vi vil med glæde hjælpe dig. Angiv venligst dit ordrenummer og den e-mailadresse, du afgav din ordre med. Hvis tilbagelevering godkendes, skal du selv betale for forsendelsen og produktet skal afsendes med omdeling. Vi kan ikke afhente i postboks. Den oprindelige forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.

Ombytning af vare?

Ønsker du at bytte en uåbnet og ubrugt Efemia produkt til en anden størrelse, bedes du kontakte os inden for 14 dage efter modtagelsen, og vi vil med glæde hjælpe dig. Yderligere forsendelsesomkostninger vil forekomme.

På grund af Efemias intime karakter kan vores returpolitik ikke tilbyde ombytning eller tilbagebetaling på åbnede eller brugte produkter (undtagen i tilfælde af en fabrikationsfejl).

Kan jeg annullere min ordre?

Annulleringer er kun garanteret inden for 1 time efter afgivelse af din ordre. Hvis du har brug for at annullere, skal du kontakte os på info@propsandpearls.com. Skriv i emnefeltet: Annulleringsanmodning. Sørg for at inkludere dit ordrenummer i din emnelinje og besked.

Annulleringer er kun mulige før din ordre afsendes. Hvis din ordre afsendes, før den kan annulleres, er du velkommen til at påbegynde en returnering, så længe den originale emballage ikke er blevet åbnet. I tilfælde af tilbageleveringer skal fragten selv bekostes og øvrige forsendelsesomkostninger godtgøres ikke. 

Kampagnetilbud

Køber du en Efemia startpakke kan den returneres inden for 21 dage for førstegangskøbere.

Forsendelsesomkostninger godtgøres ikke. Det er alene produktets beløb på 899kr. som returneres. Efemia startpakke skal returneres enten ved fysik aflevering i Props & Pearls butikken på Nikolaj Plads nr 23 i København eller sendes. Forsendelse skal ske med omdeling så pakken leveres hos Props & Pearls og ikke i postboks. Tilbagebetaling sker når produktet er Props & Pearls i hænde. Senest 21 dage efter modtagelse.

KØB ET STYK EFEMIA ↗

Til dig der hos læge eller fysioterapeut har afprøvet Efemia.

KØB EFEMIA STARTPAKKE↗

Kender du ikke din Efemia størrelse. Så skal du starte med en startpakke.

LÆS EFEMIA GUIDE↗

Få svar på alle dine spørgsmål i Efemia guide.