EFEMIA HVERDAGSPROP

“Til Props and Perls

Kan kun erklære at jeg er yderst tilfreds med Efemia, den har været let at tage I brug.  Må bekende jeg har igennem tiderne prøvet lidt af hvert, det sidste jeg fik fra min læge var hormonbaseret, det gjorde næsten min inkontinens endnu værre. 

Jeg føler jeg har fået glæden ved livet tilbage, skal ikke tænke over hvad nu hvis? Nej jeg er tryg og meget glad. 

Kan sågar dyrke min sport, gå mine lange ture uden hele tiden at skulle planlægge, om jeg kan nå et toilet. (Ulla)


Bente får bevilliget 4 styk Efemia fra sin kommune hvert år. Når hun ringer for at bestille sin årlige portion, så får vi os en lille snak. 

Bente er 74 år og fortæller, at hun i 7 år brugte inkontinensring, men synes det var besværligt at skulle til tjek hos gynækolog, og hun skulle ikke have noget med selv at kunne tage den ind og ud. Også Contrelle det var da også meget smart, men Efemia det er det bedste jeg har haft. Jeg siger til mig selv gud hvor er jeg heldig. Det er bare tag den ud, skyld, lidt glidecreme også er det sådan at det er. Måske skal jeg rette lidt på den en gang om dagen, men det er jo ingenting. 

Men Bente har du prøvet bleer? Bleer det skal ik ske for mig.

Efemia som hverdagsprop

FRIHED MED EFEMIA HVERDAGSPROP

Hvis man hele tiden skal være nervøs for, om man kan komme fra a til b uden at opleve at tisse i bukserne, så kommer det til at fylde alt for meget i hverdagen. Hverdagen skal gerne handle om andet end holde styr på blæren.

Efemia sættes op i skeden, og yder bistand ved bevægelse. Det kan i det daglige betyde, at man uden lækage kan løfte noget fra gulvet, rejse sig fra en lav stol, slæbe poserne hjem fra supermarket eller gøre lignende dagligdags bevægelser.

Føler man sig styret af at skulle have et toilet indenfor rækkevidde, eller skiftetøj med i tasken kan det betyde, at man ikke længere gør de ting man plejer og har lyst til.

Oplev igen at være fri for bekymring i hverdagen med Efemia hverdagsprop.

Birthe bruger 7 store bind om dagen. Hun kan ikke komme på weekendtur til jylland, fordi bleerne fylder det hele.

KØB EFEMIA ↗

Startpakke til 1. gangsbruger. Enkelt pak til flergangs bruger.

RETURNERINGS POLITIK↗

Læs om muligheder for returnering.

FAQ ↗

Korte svar til alle dine spørgsmål. Spørg os, hvis du mangler svar på spørgsmål.