FINDE EFEMIA STØRRELSE

Når du skal finde Efemia størrelse, så skal du først købe en Efemia startpakke. Det er 3 styk i startpakken – et styk i hver af de tre størrelser.

Startpakken indeholder 3 størrelser Efemia. De 2 skiver som er placeret på Efemia er henholdsvis 30mm, 35mm og 40 mm i diameter. Højden og bredden af Efemia er den samme.

Finde Efemia størrelse
3 størrelser Efemia

Start med den mindste Efemia størrelse. Vask den, tør den, påfør evt lip-oil eller vandbaseret glidecreme. Indfør den stående med fod på toiletbræt, siddende på toilettet eller liggende.

Start med mindste størrelse Efemia

Slap af i bækkenbunden. Indfør først skiverne i skeden. Tværpinden skal pege bagud mod endetarmen. Skub Efemia godt op og træk den evt. lidt ned. Skiverne skal hvile på bækkenbunden og trykke ind mod urinrøret. Du må prøve dig lidt frem, når du skal finde Efemia størrelsen som er perfekt til dig.

Tværpinden skal pege væk fra urinrør. Den kan sidde uden for skeden eller inde i skeden. Hvad end der passer dig bedst, og alt efter hvor højt oppe din bækkenbund sidder.

Det kan tage lidt tid, når du skal finde Efemia størrelse. Giv ikke op det er indsatsen værd.

SVÆRT AT FINDE EFEMIA STØRRELSE?

EFEMIA ER FOR LILLE

Oplever du, at Efemia skarver eller gør ondt, kan det være fordi den er for lille. Sidder skiverne ikke i spænd, kan den rutsje frem og tilbage og det virker generende. Prøv størrelsen større.

EFEMIA ER FOR STOR

Hvis Efemia er for stor, vil du mærke at den sidder og trykker. Husk at tilte Efemia når du tager den ud. Prøv størrelsen mindre.

EFEMIA ER FOR STOR OG FOR LILLE

Dine indre organer er ikke en fast størrelse, de ændre sig vedvarende. Nogle gange tynger din tarm, andre gange kan det være at din cyklus spiller et puds, din slimhinde kan være mere eller mindre tynd.

Behold hele sættet og lad være med at smidde størrelser ud førend du har brugt Efemia kontinuerligt i et stykke tid.

KØB EFEMIA ↗

Startpakke til 1. gangsbruger. Enkelt pak til flergangs bruger.

RETURNERINGS POLITIK ↗

Læs om muligheder for returnering.

FAQ ↗

Korte svar til alle dine spørgsmål. Spørg os, hvis du mangler svar på spørgsmål.